Bagte peberfrugter

Denne grønsagsret er lækkert tilbehør til de fleste former for stegt kød, fisk, kylling, lam osv. Du kan godt lave rigeligt, det plejer at være et populært tilbehør.

2 – 3 peberfrugter, meget gerne snackpeber
10 – 12 cherry- eller blommetomater
2 – 3 fed hvidløg
2 – 3 spsk kapers
friske timiankviste
ca. 3 spsk olivenolie
salt

Rens peberfrugterne og halver dem på langs. Hvis de er meget lange, så del dem en gang på midten. Læg dem i et ildfast fad med skindsiden nedad.

Skær tomaterne i halve og fordel dem i peberfrugterne.

Skær hvidløgsfeddene i papirtynde skiver og fordel også dem, kapers og timiankviste. Drys med lidt salt og en god olivenolie.

 

Klar til ovnen
Klar til ovnen

Sæt fadet i ovnen på ca. 175 grader i 30 minutter. Hold øje med at det ikke bliver for mørkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.