Om fisk

Fisk er sundt og bør være på menuen mindst en gang eller to om ugen. Fiskepålæg tæller selvfølgelig også med i det samlede regnskab for mængden af fisk man har spist i løbet af en uge.

Det er bedst at spise varieret, når det gælder fisk. Det vil sige både at få fede og magre fisk hver uge men også at variere, hvor fisken kommer fra. Fisk fra nogle farvande indeholder flere rester af tungmetaller end andre.

Om man spiser frisk eller frossen fisk er en smagssag, men vær opmærksom på, at visse udenlandske, frosne fisk kan være opdrættet på måder, der ikke er forsvarlige hverken hygiejne- eller miljømæssigt. Kig derfor efter, om frosne fisk er mærket forsvarligt.

Du kan læse mere om mærkning af fisk på Varefaktas hjemmeside

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.