Grønsagsremoulade

Denne remoulade er en kombination af remoulade eller sovs/dressing og grønsager. Den egner sig til stort set alt, hvor man ellers ville bruge en almindelig remoulade.

1/2 portion hjemmelavet mayonnaise eller remoulade eller ca. 150 gram færdiglavet *
ca. 150 gram skyr eller yoghurt af den græske, faste type
1 tsk karry
1 – 2 tsk gurkemeje
1 – 2 tsk sennep
1 – 2 tsk sukker
1 – 2 spsk finthakket løg
2 – 3 spsk kapers
ca. 100 gram cornichoner eller syltet agurk
ca. 100 gram gulerod
ca. 100 gram blomkål
salt

*Her finder du opskriften på hjemmelavet mayonnaise og remoulade.

Løg, kapers og cornichoner hakkes ret fint og drypper godt af.

Gulerod skrælles og den og blomkålen rives på den grove side af rivejernet.

Rør mayonnaise og skyr sammen og tilsæt krydderier, sennep og lidt af sukkeret. Tilsæt alle grønsager og bland det godt.

Smag til med salt, sukker, krydderier og evt. lidt eddike. Farven justeres med gurkemeje.

Grønsagsremoulade med hjemmelavede fiskefrikadeller
Grønsagsremoulade med hjemmelavede fiskefrikadeller

💡 Tip
Grønsagsremouladen egner sig fantastisk som tilbehør til f.eks. fiskefrikadeller, fiskefileter eller anden stegt fisk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.