Svinemørbrad med kaperssmør

Hurtig gæstemad, der rækker til ca. 6 personer. Hvis du vælger at lave en lækker salat til, så bliver det ikke meget nemmere.

2 svinemørbrad á ca. 600 gram
100 gram smør
ca. 50 gram kapers
salt og friskkværnet peber

Tænd for ovnen på 175 grader.

Fjern eventuelle sener på svinemørbraderne. Brun dem godt på en pande i lidt af smørret. Krydr med salt og peber på alle sider og læg dem i et ildfast fad.

Smelt resten af smørret. Hæld lidt af det over kødet og fordel ca. halvdelen af kapers over. Sæt kødet i ovnen i 15 – 20 minutter. Steg endelig ikke for meget, kødet må gerne have en svag lyserød tone i midten. Lad dem hvile tildækket i ca. 10 minutter.

Varm resten af smørret op igen. Skær mørbraderne i skrå skiver på ca. 2 cm tykkelse og anret på et varmt fad. Hæld det og resten af kapers over kødskiverne. Pynt evt. fadet med lidt grønt.

Server med en salat af perlespelt og grønkål eller med ovnstegte kartofler og en anden frisk salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.