Salat med avocado, feta og edamame-bønner

Salater er lækkert tilbehør til de fleste kød- og fiskeretter. De kan også være en frokostret eller en let middagsret i sig selv. Denne her er god som en let ret, da den indeholder edamame-bønner også kaldet sojabønner, som er meget proteinrige.

1 bakke babysalat eller spinat
1 rødløg
2 avocado
200 – 300 gram bælgede edamame-bønner
ca. 100 gram lagret feta-ost, gerne af gedemælk
en håndfuld saltmandler

Ca. 2 spsk hindbæreddike
Ca. 4 spsk god olivenolie
ca. 1 spsk flydende honning
salt
peber

Skyl salaten og tør den eller slyng den tør i en salatslyngpose. Kom den i en salatskål.

Skræl et rødløg og skær det i supertynde skiver, der deles i kvarte.
Skær avocado i passende stykker.
Skær fetaosten i mindre tern eller brud.
Tør eventuelt edamame-bønnerne, hvis de har været frosne.
Hak saltmandlerne groft med en kniv.

Kom løg, avocado, edamame-bønner og fetaost op til salaten.

Pisk dressingen sammen og smag den til.

Lige før servering hældes dressingen over salaten og mandlerne drysses over.

💡 Tip
Du kan tilsætte tun eller en rest kold kylling til salaten og servere den med groft brød, så har du en let middags- eller frokostret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.